Eerste Borrel Nieuwe Bestuur

Vanaf heden is het woonbestuur stadspanden weer compleet. Na de sollicitatieronden n.a.v. de nieuwsbrief in augustus zijn er drie nieuwe leden gekozen. Ben Oldenhof is de nieuwe fiscus, Anouk van Berkel is de nieuwe commissaris en Maurits van Leeuwen de nieuwe assessor. Zij stellen zich voor in de aankomende nieuwsbrief, dus houdt hiervoor de mailbox in de gaten!

Tevens organiseren wij een borrel in Cafe Otje met het nieuwe bestuur. Dus kom samen met je huisgenoten onder het genot van een drankje kennismaken met de nieuwe leden. Daarnaast is er ruimte voor eventuele vragen of klachten met betrekking tot de SSH of het huis waarin je woont. Als laatst zijn we benieuwd of jullie naast de gerenommeerde activiteiten zoals de borrels, barbecues en sporttoernooien nog andere idee├źn hebben voor activiteiten het komende jaar!

Eerste Borrel nieuwe bestuur
Locatie: Cafe Otje
Datum: Zondag 2 november

Tot dan!