Nieuwe Editie Boks Academy 13 november

Beste bewoners,

Donderdag 13 november vindt er weer een nieuwe editie van Boks academy plaats. Hier zullen Anne-Jo Visser en Martijn van der Linden het woord hebben. Zij zijn lid van de raad van commissarissen van de SSH en zijn op de hoogte van de actuele zaken in de woningbouwsector.

Het zal gaan over vernieuwende vormen van participatie voor huurder en verhuurders uit het oogpunt vanuit de woonbesturen.

Er zal soep en een lekker belegd broodje aanwezig zijn.

Uiteraard zal (een delegatie van) het woonbestuur hier aanwezig zijn. Wij zouden het daarnaast leuk vinden als er enthousiaste bewoners aanwezig zouden zijn. Lijkt het je leuk om hier aanwezig te zijn? Meld je dan aan via stadspanden@gmail.com en wij regelen dat er een lekker kopje soep voor je klaar staat!